26-11-2020

40 kosovarë nisën me autobus nga Kroacia

Afërsisht 40 kosovarë që ishin për punë sezonale në Kroaci.

Një autobus me rreth 40 persona që kanë mbetur në Kroaci që nga koha e shfaqjes së pandemisë, është nisur për në Kosovë.

KosovaPress raporton se afërsisht 40 kosovarë që ishin për punë sezonale në Kroaci janë duke u kthyer në Kosovë dhe të cilët pritet të vendosen në karantinën në Qendrën Studentore në Prishtinë.

Asnjë koment

Comments are closed.