14-04-2024

45 aksidente dhe afër 800 tiketa trafiku të shqiptuara, gjatë një dite

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 787 tiketa trafiku,

Gjatë kësaj kohe në Kosovë kanë ndodhur 45 aksidente, prej të cilave 24 pa të lënduar dhe 21 me persona të lënduar.

Rastet në përgjithësi janë:

Aksidente fatale 000
Aksidente me të lënduar 021
Aksidente pa të lënduar 024
Tiketa trafiku të shqiptuara 787
Arrestime 016
Në mbajtje 008
Në vuajtje të dënimit 002

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.