20-05-2024

5-vjet nga vrasja e Elvis Pistës – nëna e tij e zhgënjyer me institucionet se nuk gjetë dorasin

Ndonëse kanë kaluar disa vjet që nga vrasja e ish-kandidatit të PDK-së për deputet në Kuvendin e Kosovës në zgjedhjet e 2014, Elvis Pista, ende nuk dihen motivet dhe kryerësit e vrasjes.

Nëna e tij, Hidija Pista, vazhdon që ta kujtojë me mall djalin e vetëm që i vranë, raporton KTV.

Ajo shprehet e zhgënjyer me institucionet e drejtësisë, pasi që për 5 vjet nuk është zbuluar asnjë gjurmë për vrasjen e djalit.

Pista më tutje, tregon se për këto vite, askush nuk u interesua për të, madje as anëtarët e partisë në të cilën ishte Elvis Pista.

E Prokuroria Themelore e Gjakovës lidhur me rastin, është përgjigjur vetëm me dy fjali.

“Rasti i vrasjes së Elvis Pistës është ende në hetime. Ju lajmërojmë për veprimet e reja, lidhur me këtë rast”, thuhet në përgjigjen e Prokurorisë Themelore të Gjakovës.

Elvis Pista atëherë 34 vjeç, posa kishte dal nga restoranti bashkë me bashkëshorten dhe shokun i cili ishte po ashtu i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, është qëlluar në shpinë dhe sipas raporteve zyrtare, ai ka marrë katër plumba nga një largësi pesë metërshe.

Asnjë koment

Comments are closed.