17-06-2024

58 aksidente trafiku gjatë 24 orëve

23 aksidente trafiku me të lënduar, dhe 35 me dëme materiale janë raportuar brenda 24 orëve në vend.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar 1 mijë e 535 gjoba trafiku, njofton policia./KK

Asnjë koment

Comments are closed.