15-07-2024

62 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë, 3 prej tyre me fatalitet

62 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit në vendin tonë, ku 3 prej tyre kanë qenë me fatalitet.

20 nga këto aksidente kanë qenë me të lënduar dhe 39 me dëme materiale.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar edhe 1 mijë e 534 gjoba trafiku./K.Kosova

Asnjë koment

Comments are closed.