22-05-2024

79 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

892 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 24 aksidente me të lënduar dhe 55 me dëme materiale.

Policia bën të ditur se në 24 orët e fundit janë arrestuar gjashtë persona dhe pesë janë dërguar në mbajtje.

Asnjë koment

Comments are closed.