21-01-2022

A do të luajë në Kosovë, Crvena Zvezda

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Agim Demi ka mohuar raportimet e fundit se FIFA ka aprovuar zhvillimin e një ndeshjeje të Kupës së Serbisë mes Trepçës serbe dhe Crvena Zvezdës në veri të Mitrovicës.

“Ne nga FIFA nuk kemi marrë asnjë e-mail, vetëm kemi njoftuar se ajo ndeshje nuk mund të zhvillohet në territorin e Kosovës, sepse është një garë krejt tjetër, këtë e di edhe Serbia”, deklaroi Ademi për “Kossev.

Ai ka shtuar se edhe nëse marrin një porosi të tillë nga FIFA ose UEFA, kërkesa që kanë dërguar tek institucionet e sigurisë së Kosovës “nuk mund të tërhiqet”.

“Kjo tani është në duart e shtetit, ne kemi dhënë rekomandimin tonë në Ministri dhe policinë e Kosovës që ajo ndeshje të mos zhvillohet”, theksoi Ademi.

 

Asnjë koment

Comments are closed.