08-05-2021

Afër 900 gjoba për mosrespektim masash ndaj Covidit, gjatë 24-orëve

Vetëm dje në Kosovë janë shqiptuar 880 gjoba ndaj atyre që nuk i respektuan masat ndaj Covidit-19.

Kështu njoftoi Policia e Kosovës, përmes një postimi në Facebook.

Bartja e maskës dhe ruajtja e distancës fizike prej 2 metrash është obligative me vendim të Qeverisë së Kosovës.

 

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.