20-09-2020

Aksion i policisë dhe inspektoratit në Zhur, për masat anti-Covid

Vendosja e maskës është bërë obligative tash e sa javë në vendin tonë, për t’u mbrojtur nga përhapja e pandemisë COVID-19.

Derisa, për të gjithë ata që s’po respektojnë këtë masë, po detyrohen nga ana e zyrtarëve policor vendosja e maskës ndryshe po pasojnë edhe gjobat,

Rreth orës 21:00, në qendër të fshatit Zhur, Inspektorët si dhe pjesëtarë të policisë kontrollonin lokalet dhe banorët e këtij lokaliteti duke i obliguar vendosjen e maskave.

Në disa kafiteri në qendër të fshatit shqiptuan dhe gjoba për mos rrespektim të masave mbrojtëse./tvprizreni.info.

Asnjë koment

Comments are closed.