18-06-2024

Aksion në Veri: 9 të arrestuar, doganierë dhe 1 policë!

Dogana e Kosovës në asistim nga Policia e Kosovës po zhvillojnë një aksion, ku janë bastisur katër lokacione.

Sipas burimeve të Indeksonline, bëhet e ditur se nga ky aksion janë arrestuar 9 zyrtarë të doganës dhe një polic.

Aksioni ka të bëjë me disa zyrtarë doganier të cilët dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Këtë për Indeksonline e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i Prokurorisë Speciale të Kosovës, Ekrem Lutfiu, ka thënë se dyshohet për disa vepra penale.

“Ky aksion është duke u referuar me urdhër të Prokurorisë Speciale ku dyshohet për veprat penale korrupsion, marrje ryshfeti dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare”, tha Lutfiu.

P. S Foto nga akivi

Asnjë koment

Comments are closed.