18-01-2022

Albin Kurti në Rahovec, thyhen edhe rregullat në trafik (VIDEO)

Kandidati për kryeministër nga Vetëvendosja, Albin Kurti, sot qëndroi në Rahovec. Gjatë asaj kohe, për të u thyen rregullat në trafik.

Kurti në kryeqytetin e bujqësisë premtoi shumë për Rahovecin dhe komunat tjera.

Ai u zotua se do të punojë shumë për të përmirësuan gjendjen e të gjitha familjeve kosovare.

Por,deshi  edhe të sigurohet që deri më 6 tetor rahovecianët ta mbajnë mend vetëm një numër.

Kandidati për kryeministër nga Vetëvendosja, Albin Kurti, sot qëndroi në Rahovec. Gjatë asaj kohe, për të u thyen rregullat në trafik.

Kurti në kryeqytetin e bujqësisë premtoi shumë për Rahovecin dhe komunat tjera.

Ai u zotua se do të punojë shumë për të përmirësuan gjendjen e të gjitha familjeve kosovare.

Por,deshi  edhe të sigurohet që deri më 6 tetor rahovecianët ta mbajnë mend vetëm një numër.

Kronikë e Klan Kosovës

 

Asnjë koment

Comments are closed.