13-07-2024

Anulohet tenderi për furnizim me flamurë, ja arsyeja e vendimit

Zyra e prokurimit e Policisë së Kosovës e ka anuluar tenderin për furnizm me flamuë të Policisë së Kosovës dhe  flamurë shtetërorë.
Sipas njoftimit në platformën oline E-prokurimi thuhet se anulimi i këtij tenderi është bërë për shkak se asnjë nga ofertat e pranuara nuk ishin të përgjegjëshme.

Ndërsa vlera e parashikuar për këtë tender ishte mbi 30 mië euro.

Sipas dosjes për këtë shërbim kishin ofertuar tri kompani:

Dokumenti :

 

Asnjë koment

Comments are closed.