16-09-2021

Arrestohet në pikëkalimin e Vërmicës një person i kërkuar nga drejtësia

Një person i kërkuar nga organet e drejtësisë është arrestuar në pikëkalimin kufitar të Vërmicës afër Prizrenit dhe është dërguar në në vuajtje të dënimit, transmeton Gazeta e Prizrenit.

Sipas policisë, arrestimi është bërë nga policia kufitare në bazë të urdhëresës së gjykatës.

Mund të jetë një imazh i teksti

Në raportin nga PKK-së në Vërmicë, nuk jepen hollësi të tjera rreth natyrës së veprës për të cilën kërkohej./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.