22-10-2021

“Bajram Curri” në përkrahje të Shaqir Totaj, për Kryetar të Prizrenit

Në një tubim madhështor në Lagjen Bajram Curri, në mbështetje të pakontestueshme për Kandidatin për Kryetar nga PDK-ja Shaqir Totaj u vulos fitorja e madhe e 17 tetorit.

Lagjja “Bajram Curri” është e vendosur në përkrahjen për PDK-në e programin tonë për Prizrenin. Qytetarët e kësaj lagje me mikëpritje të jashtëzakonshme u zotuan para PDK-së për mbështetje dhe përkrahje deri në fitoren e madhe.

“Jemi bashkë sot për fitore që nesër të qeverisim për qytetarët dhe bashkë me ta. Andaj, vota e juaj për vizionon tonë me 17 tetor, hapë një epokë të re zhvillimi për Prizrenin” u shpreh Kujtim Gashi Shefi i Shtabit zgjedhor para mbështetësve tanë në këtë lagje.

Asnjë koment

Comments are closed.