20-05-2024

Barnatoret që do të kujdestarojnë sot, nesër dhe pasnesër në komunën e Prizrenit

Drejtori i Shëndetësisë, Visar Shehu, ka njoftuar se cilat barnatore do të kujdestarojnë tre ditët në vijim në komunën e Prizrenit:

Për datën 29.03.2020 e dielë:

Menthae Pharm – QKMF, Sara pharm – Spital, Gama 89 -Ortakoll, Alba Pharm Bazhdarhane, T-Pharm Aspirin c – Arbane.

Për datë 30.03.2020 e hënë:

Nana -QKMF, Barkos – Spital, OAZA-Ortakoll, Ragip Kaçka – Bazhdarhane, Lumnishta- Arbanë

Për datën 31.03.2020 e martë:

Zana – QKMF, Betim-Pharm -Spital, Lindi -Ortakoll, Mr-Pharm Bazhdarhane, Natyra – Arbanë.

Asnjë koment

Comments are closed.