18-06-2024

Bllokohet rruga për Prevallë, tek “Mulliri” (video)

Për shkak të semaforëve, të cilët japin sinjalizim të gabuar, ku shenjën e gjelbërt dhe të kuqe e japin njekohesisht është bllokuar komunikacioni në të dy anët e aksit rrugor Prizren-Prevall tek Mulliri.

Këto semafora janë vendosur nga kompania e cila ka vendosur gjatë punimeve që bëhen në këtë rrugë, transmeton tv Besa. Pamjet të cilat ka dërguar një qytetar i Prizrenit shihet për një tollovi të madhe nga vendi i ngjarjes…

Asnjë koment

Comments are closed.