20-05-2024

Bora e zë në befasi kryetarin Muharremaj në Suharekë: Dy vetura përfundojnë jashtë rrugës

Të gjithë ata që janë zgjuar sot mund të jenë befasuar nga bora e cila tashmë ka pushtuar peisazhet natyrore dhe pamjet gjithandej nga jetojmë në Kosvës,

E në Kosovë ndodhë shpesh që komunat të jenë të pa përgaditura në mirëmbajtjen e rrugëve të cilat nga dëbora dhe ngricat bëhën te rrezikshme për vetura.

Komuna e Suharekës është njëra nga vendet që është befauar nga bora, qytëtarët e saj kanë hasur në veshtërsi për të ngasur veturën për shkak të mos pastrimit të dëborës me kohë.

Si pasoj e kësaj, dy vetura kanë perfundojnë jashtë rrugës, nga kushtet shumë të pa përshtatshme.

E për këtë kanë reguar edhe LDK e Suharekës, të cilët kanë kritikuar krytarin e jkësaj komune Bali Muharremin, i cili vjen nga radhët e AAK’së.

Postimi i plotë i LDK Suharekë:

Ndodh në Suharekë, bora befason Baliun me 29.12.2019!

Kur ishte opozitë Baliu, jepte kritika për mospastrim të rrugëve. Ndërsa sot që ka përgjegjësinë nuk dihet ku ndodhet.
Pyesim ku është Baliu?

Apo ndoshta kompanitë për pastrim të borës i ka të kontraktuara vetëm për ta ndar tenderin së bashku, ndersa punët i kryejnë vet banorët, të cilëve u bie barra të paguajnë dyfish. Një herë tatimin dhe së dyti kripën dhe koston e dëmtimit të makinave dhe jetëve të tyre.

Asnjë koment

Comments are closed.