23-09-2020

Breshëri i madh në Pejë mbulon tokën

Në mëngjesin e hershëm të së mekurës komuna e Deçanit dhe Pejës janë mbuluar me breshër.

Reshje breshri ka pasur sidomos në rajonin e Pejës, ku janë dëmtuar edhe shumë kultura bujqësore.

Në disa fotografi që ka siguruar IndeksOnline shihet sasia e madhe e breshërit që kishte mbuluar tokën në Pejë./IndeksOnline/

Asnjë koment

Comments are closed.