12-07-2024

Burrë e grua ndërrojnë jetë brenda 24 orëve

Një qift i moshuar nga Podujeva kanë ndërruar jetë brenda 24 orëve.

Famljarë të Hamit dhe Nurije Azemit kanë njoftuar se ata janë varrosur sot në fshatin Bradash të Podujevës.

Sipas tyre, fillimisht ka ndërruar jetë bashkëshorti, ndërsa nuk ka shkuar shumë orë, ka vdekur edhe bashkëshortja e tij, Nurije Azemi që të dy në moshë të shtyrë./IO

Lexo edhe:

Prizren: Ndahet nga jeta veprimtari i çështjes kombëtare, Naim Krasniqi

Asnjë koment

Comments are closed.