16-09-2021

Kryesore

Prizren: Premtohet furnizim me ujë në lagjet “Dardania”, “Bazhdarhane” dhe disa fshatra të Anadrinisë

Komuna e Prizrenit ka njoftuar për disa investime në rrjetin e ujësjellësit me qëllim të përmirësimit të furnizimit me ujë, në mënyrë që të ketë ujë 24 orë në tërë […]

“Mjegull” pas anulimit të konkursit për drejtorë në Prizren

Një situatë e mjegullt është krijuar në Prizren, pas njoftimit për anulimin e konkursit për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave nga ana e kryetarit të Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, […]

20 vjet nga formimi i Shtabit të UÇK-së për Prizren

Lufta dhe rënia heroike e Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij në Prekaz, më 5, 6 dhe 7 mars të vitit 1998 u bë kushtrim për shtrirjen e […]

Dhjetë asamblistët e Dragashit që kanë të hyra mujore mbi 600 euro

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka publikuar regjistrat e deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së asambleistëve nga Komuna e Dragashit. Portali opojasot.com na analizuar këto deklarime, duke renditur 10 asambleistët […]

Ku janë e çfarë bëjnë ish-kryetarët e Prizrenit?

Pas luftës, Prizreni ka pasur tre kryetarë të komunës. Karakteristikë e përbashkët e tyre është se ata kanë gradën doktor shkence dhe që të tre kanë punuar edhe si mësimdhënës, […]

Në serb pretendon si të tij tokën ku është ndërtuar Memoriali në Korishë, padit Komunën

I autorizuari i paditësit, Spasa Jovanoviq, avokati  Dejan Vasiq, sot ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Prizren, që të bëhet një ekspertizë gjeodezike për të përcaktuar saktësisht parcelën e klientit […]

Hoxhaj: Shkaku i lokaleve të natës, në Prizren po mbyllen bizneset

Anëtari i Kuvendit të Komunës nga LDK, Petrit Hoxha ka kërkuar intervenimin e organeve përgjegjëse tek tregu i gjelbër në lagjen “Ortakoll”, për shkak të shtimit të lokaleve të natës, […]

Dyfish femra më shumë se sa meshkuj të lindur gjatë fundjavës në Prizren

Raporti i lindjeve për tri ditët e shkuara në Spitalin e përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa ” Prizren,  reparti obstetrik (salla e lindjes): Numri i përgjithshëm i lindjeve për të premten, të shtunën […]

Pos zyrtarëve kroat, Haskuka takon edhe deputeten e diasporën shqiptare

Prizreni dhe Komuna e Osijekut të Kroacisë diskutojnë mundësitë e thellimit të bashkëpunimit, përfshirë edhe aplikimin e përbashkët për fondet e BE-së, ndërsa kryetari i Komunës, Mytaher Haskuka, gjatë vizitës […]

Cilët janë kandidatët për drejtorë të shkollave në konkursin e dytë?

Drejtoria Komunale e Arsimit në Prizren, publikoi emrat e atyre që kanë konkurruar për postin e drejtorit të shkollave, në konkursin e dytë,  që ishte hapur me datën 18 maj […]