21-09-2020

Prizren

100  fermerë prizrenas përfitojnë farë gruri nga Komuna

Nga sot, Drejtoria e Bujqësisë, ka filluar shpërndarjen e farës së grurit në sasi prej 300 mijë kilogramësh,  për fermerët e komunës së Prizrenit. Në një ceremoni të organizuar më […]

Prizren: Prokuroria ngrit 4 aktakuza për prodhim dhe vënie në qarkullim të artikujve të dëmshëm ushqimor

Departamenti i Përgjithshëm në kuadër te Prokurorisë Themelore në Prizren ka ngritur 4 aktakuza për veprën penale prodhim dhe vënie në qarkullim të artikujve të dëmshëm ushqimor. PTH pas përfundimit […]

Telekomi i Kosovës shton 500 konsumatorë të rinj në Prizren

Mbi 500 konsumatorë të rinj që përbëjnë tërë administratën në nivelin komunal të Prizrenit tash e tutje do jenë përfitues të shërbimeve telekomunikuese të Telekomit të Kosovës. Kjo u bë […]

Paralajmërohet normalizimi i shpejtë i furnizimit me ujë në Prizren

Rikthimi i furnizimit të rregullt me ujë në një pjesë të madhe të Prizrenit, pritet së shpejti, pasi përmes një kumtese komuna ka njoftuar për kyçjen e gypit transportues të […]

Paraburgim elbasanasit për dyshim të organizimit të skemave piramidale e bixhozit të paligjshëm

Paraburgim elbasanasit për dyshim të organizimit të skemave piramidale e bixhozit të paligjshëm Departamenti për Krime të Rënda pranë Gjykatës Themelore të Prizrenit, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore […]

Prizreni humb shtëpinë e shekullit XIX me leje të institucioneve

Shtëpisë së shekullit XIX në rrugën “Bajrakli”, në Qendrën Historike të Prizrenit, tashmë nuk i ka mbetur asnjë gjurmë. Për dallim prej shumicës së rasteve, kjo ndërtesë është rrënuar me […]

S`ka buxhet për sigurinë e objekteve shkollore në Prizren

Komuna e Prizrenit në buxhetin e saj për vitin 2019 nuk ka planifikuar mjete për sigurimin fizik të shkollave me numër të madh të nxënësve, që kryesisht ndodhen në qytet. […]

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot: Ora 10:00 Do të nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Komunës së Prizrenit dhe PTK-së. I pranishëm edhe kryetari i Komunës së Prizrenit,  Mytaher […]

Badallaj rrëfen rrahjen nga Dibran Hoxha

Hulusi Badallaj ka rrëfyer para gjykatës së Prizrenit për rrahjen dhe sulmin me thikë që ai e kishte nga Dibran Hoxha dhe grupi i tij. Njeriu i cili u ther […]

Paraburgim dy personave qw incizuan të dëmtuarën fshehtazi në motel dhe i kërkuan 500 euro

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohë zgjatje prej një muaji ndaj të […]