16-07-2024

Çlirimi i Prizrenit: Dita e paharruar – 12 Qershori 1999 ( FOTO )

Sot mbushen 25 vjet, kur në Prizren dhe në Kosovë hynë ushtarët e parë të NATO-s dhe bashkë me ta edhe administrata e përkohshme e Kombeve të Bashkuara. Nëpër qytete marshuan edhe çlirimtarët e UÇK-së.

Kjo ditë ishte një gëzim i papërshkruar në jetën e shqiptarëve.

Momentet e gëzimit dhe një histori e shkurtër për këtë ditë në Prizren është paraqitur,  në një shkrim në portalin “Gazeta e Prizrenit”, të botuar tri vjet më parë:

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.