20-10-2020

Dalin pagat për shërbyesit e administratës publike

Ministria e Financave ka bërë të ditur përmes një komunikate për media se sot ka bërë ekzekutimin e pagave për muajin janar, për të gjithë shërbyesit e administratës publike.

“Ministria e Financave njofton se duke u bazuar në Ligjin për Menaxhimin e Financave Publike dhe Përgjegjësitë, ka bërë sot ekzekutimin e pagave për muajin janar, për të gjithë shërbyesit e administratës publike që marrin pagë nga Buxheti i Republikës së Kosovës”, thuhet në komunikatë.

Asnjë koment

Comments are closed.