24-09-2021

Dasmë në Prizren në kulmin e pandemisë, ndërhyn Policia

Një dasmë po mbahej në Prizren në kohën kur po shënohen rekorde rastesh.

Policia ka njoftuar se ka ndërhyrë dhe dasmorët u shpërndan për shkak se kanë vepruar në kundërshtim me vendimin e Qeverisë për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Përveç që ka ndaluar një dasmë, Policia ka intervenuar edhe në dy lokale të kafiterive në rrugën

Asnjë koment

Comments are closed.