17-06-2024

Defekt në gypin transportues në rrugën Prizren- Reçan, disa rrugë të qytetit jashtë furnizimit me ujë

KRU “Hidroregjioni jugor” në Prizren, njofton konsumatorët e vetë se,se sot prej orës 11:30 ka ndodhur një defekt në Rrugën Prizren – Reçan në gypin transportues fi 400mm dhe rrugët të cilat do të afektohen janë:

Rr. Hafiz Ismail Haki

Rr. Nëna Terezë
Rr. Kosovës

Ekipet Operative janë duke u përpjekur që të mos ketë ndërprerje të ujit të pijes dhe mund të ndodhë që të ketë vetëm presion të ulët të ujit, prandaj kërkojmë mirëkuptimin tuaj.”, thuhet në fund të këtij njoftimi nga KRU “ Hidroregjioni jugor”.

Asnjë koment

Comments are closed.