15-06-2024

Dega e LDK-së në Prizren, mban kuvendin zgjedhor

Nesër (e diel- 01.10.2023) nga ora 13:00, Lidhja Demokratike e Kosovës – Dega në Prizren, mban Kuvendin e Degës për zgjedhjen e kryetarit të Degës dhe organet e tjera udhëheqëse.

Sipas informacionve, gjasat më të mëdha i ka Driton Selmanaj, kryetar aktual i degës.

Paraprakisht janë mbajtur kuvendet nëpër nëndegë./ Gazeta e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.