17-09-2021

Dënohen 690 qytetarë që nuk respektuan Ligjin antiCOVID-19

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 690 tiketa për qytetarët të cilët nuk kanë respektuar Ligjit antiCOVID-19.

Policia në 24 orët e fundit po ashtu ka shqiptuar 864 tiketa trafiku.

Sipas raportit policor në 24 orët fundit ka pasur 17 aksidente trafiku me të lënduar dhe 30 aksidente me dëme materiale.

Policia po ashtu janë arrestuar 28 persona. /Telegrafi/

Asnjë koment

Comments are closed.