20-05-2024

Deputeti Abrashi: Qeveria fiton rastin ndaj Komunave

“Qeveria fiton rastin ndaj Komuave.
Dorëzimin e kërkesës për vlerësimin e ligjshmërisë e bënë kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj dhe Sazan Ibrahimi.

Gjykata Kushtetuese ka marrë vendim që komunat duhet të vendosin vetë për faljen e tatimit në pronë dhe se ligji i kontestuar nga komunat nuk është në kundërshtim me ligjin e pushtetit lokal.
Seria e humbjeve filloi”.

Artan Abrashi – Deputet i LVV-së në Kuvendin e Kosovës

>May be an image of 2 people and text

Asnjë koment

Comments are closed.