22-06-2024

Deputeti Selmanaj kërkon shkarkimin e menaxhmentit të “Hidroregjionit jugor” në Prizren

Kryetari i Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike, Driton Selmanaj, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që të shkarkojë menaxhmentin e dy kompanive nga Prizreni, asaj të ujitjes “Drini i Bardhë” dhe ujësjellësit “Hidroregjioni Jugor”.

Krejt kjo sipas tij duhet të ndodhë për shkak të keqmenaxhimit të parasë publike.

Selmanaj përmes një konference për media tha se këto raste po dëshmojnë se të gjitha pasqyrat financiare në nivelin e pritur dhe se Qeveria nuk ia ka idenë e këtyre aseteve që menaxhon dhe se ka parregullsi të mëdha, transmeton ksp.

Ai mes tjerash ftoi dhe organet e drejtësisë që ta hetojnë këtë rast

Asnjë koment

Comments are closed.