22-07-2024

Digjet mobileria e njohur kosovare në rajonin e Prizrenit

Sot në ora 07:25 min. është përfshi nga zjarri Fabrika Mobileve te Naseri në Shirokë të Suharekës.

Intervenimi shpejtë nga Zjarrfikësit edhe pse janë nga Dy Zjarrfikës në ndërrim kanë arritur të lokalizojnë dhe shpëtojnë pjesën më të madhe të Fabrikës.

Kështu thuhet në njoftimin e Organizata Vullnetare Zjarrfikësit dhe Shpëtimit.

Asnjë koment

Comments are closed.