14-04-2021

Disa fshatra të Prizrenit dhe Mamusha të mërkurën s’do të kenë rrymë

Në rajonin e Prizrenit nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona.

Njoftimi nga KEDS:

07.04.2021

Prizren

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (kodi: 30034005) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët I, Serbica e ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët.

Asnjë koment

Comments are closed.