09-03-2021

Disa zona pa ujë, shkak dëmtimi i gypit transportues në rrugën Prizren- Prevallë

Kompania ” Hidroregjioni jugor” njofton konsumatorët se sot me datën 15.01.2021 prej ores 09:00, është ndërprerë furnizimi me ujë të pijes, për shkak të defektit të gypit transportues fi 600mm në rrugën Prizren – Prevallë në lokacionin tek Restaurant ” Natyra” dhe pa furnizim të ujit kanë mbetur këto zona:

– Lagjja Dardania

– Kurilla pjesërishtë

– Rruga Ukë Bytyqi

– Një pjesë e Bazhderhanes

– Lagjja 2 Korriku

– Rruga Janines

– Një pjesë e Rrugës Flamurit

Në njoftim, thuhet se me rastin e sanimit të defektit, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë të pijes.

Asnjë koment

Comments are closed.