15-06-2024

“Dokufesti” ndikon në shtimin e turistëve në Prizren

Festivali Sunny Hill dhe ai Dokufest, kanë mbushur Prishtinën dhe Prizrenin me turistë.

Shumica e bujtinave e hoteleve në të dy qytetet janë të mbushura.

E kjo po vlerësohet pozitive, si për promovimin e vendit dhe kulturës, ashtu edhe për ekonominë lokale, raporton KTV.

Vizitorët e huaj thonë se kanë ardhur në Kosovë për këto dy festivale, por po ashtu për t’u njohur nga afër me historinë e vendit.

Në Prizren thonë se Dokufesti ka bërë që numri i vizitorëve në qytet të rritet, duke i rritur kështu dhe të hyrat e bizneseve.

Derisa, Dokufesti vazhdon me shfaqje të filmave deri më 10 gusht.

P.S  Foto nga”Dokufest”

Asnjë koment

Comments are closed.