05-08-2020

Dokumentar historik nga viti 1974: Zotimi i hasjanëve rreth pozitës së femrës (VIDEO)

Televizioni publik i Kosovës, në emisionin “Arkiv” përcjell një dokumentar të vjetër e interesant të vitit 1974, dhe një zotim të hasjanëve rreth pozitës së femrës së kësaj treve.

  • Asnjë koment

    Comments are closed.