16-04-2021

Dy të arrestuar në Suharekë për deponim parash të false

Policia ka njooftuar se një punëtor i një banke në Suhareke ka raportuar se nga dy të dyshuar janë deponuar para në vlerë 200 € të cilat dyshohet të jenë të falsifikuara.

Paratë janë konfiskuar për ekzaminim ndërsa dy të dyshuarit janë arrestuar dhe me konsultim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Asnjë koment

Comments are closed.