02-12-2020

Eksperimenti që për 50 sekonda ua zbulon të vërtetën për maskat

Një i ri kohët e fundit postoi një video shumë të thjeshtë në llogarinë e tij në TikTok, e cila tregon se sa efektive janë llojet e ndryshme të maskave.

Sajti BoredPanda kontaktoi të riun Vince për ta pyetur se si ai erdhi me idenë  për të testuar maskat duke përdorur shkrepëset.

“Ndonjëherë nuk mund ta kontrolloj veten time. Kur shoh diçka që mund të ndihmojë ose është inovative jashtë kuriozitetit, dua ta provoj dhe ta ndaj me njerëzit,” tha Vince.

Për qëllimet e eksperimentit, ai përdori gjashtë lloje maskash mbrojtëse dhe një shkrepëse.

Përkatësisht, pasi vendoste maskën, ai do të ndezte shkrepësen dhe më pas frynte për të parë nëse flaka shuhej apo jo. /GE

Asnjë koment

Comments are closed.