04-10-2023

Ekspertët: Burrat kanë urinuar gabim gjatë gjithë kohës

Ekspetët kanë paralajmëruar se është më mirë që burrat ta kryejnë procesin e urinimit ulur.

Sipas tyre, urinimi ulut mund të jetë e dobishme, veçanërisht për burrat që vuajnë nga problemet e prostatës, sepse i lejon ata të urinojnë me forcë më të madhe sesa do të mund të bënin nëse do të ngriheshin në këmbë, shkruan The Sun, transmeton Klankosova.tv.

Ekspertët thonë se kur burrat ulen për të urinuar, muskujt e legenit dhe ijeve janë të relaksuar, duke e bërë më të lehtë urinimin.

Sipas tyre, ka edhe disa shenja që tregojnë se mund të mos jeni në gjendje të zbrazni plotësisht fshikëzën tuaj, të tilla si nervat e dëmtuara dhe zmadhimi i prostatës.

Asnjë koment

Comments are closed.