17-06-2024

Eksperti Kulla: Nëse hyn në luftë Irani, do të thotë Luftë e Tretë Botërore

Eksperti për çështjet e sigurisë, Ilir Kulla theksoi gjatë intervistës për emisionin “Zonë e Lirë” se nëse Irani do të përfshihej në luftën mes Hamasit dhe Izraelit, do të thotë Luftë e Tretë Botërore.

“Kur të hyjë Irani në luftë, do ta kuptoni vetë se çfarë do të thotë. Hezbollahu shkatërroi ISIS në Siri. E kupton se çfarë ushtrie ka. Ishalla nuk hyn Irani, shpresoj që që të mos hyjë në luftë sepse përndryshe do të thotë se po bëhet Luftë Botërore.”, u shpreh Kulla në emisionin “Zonë e Lirë”.Më herët, Kulla theksoi se në fushë betejën e kësaj lufte ende nuk kanë zbritur aktorët e vërtetë. Sipas tij, edhe nëse pas sulmit të spitalit të Gazës nuk qëndron Izraeli, faji do t’i mbetet atij.

Asnjë koment

Comments are closed.