21-05-2024

Familja e afaristit njofton për vdekjen dhe ceremoninë e varrimit të Lulzim Kryeziu

Të dashur familjar, miq dhe dashamirë,

Me pikëllim të thellë dhe zemër të thyer ju njoftojmë se dje ndërroi jetë djali, vëllau dhe babai ynë,

Lulzim Kryeziu.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot (e premte), me datën 03.11.2023, në ora 15:00 në varrezat e Bubavecit.

Funerali niset nga Ranchi në Bubavec.

Me pikëllim,

Familja Kryeziu”

Asnjë koment

Comments are closed.