20-05-2024

“Fitorja” e Presidentit Erdogan, kremtohet nga një grup qytetarësh në Prizren

Një grup i qytetarëve, ka dalë në qendër të Prizrenit, te Ura e Gurit, aty ku ndodhet edhe Konsullata turke dhe po kremton në shenj të siç kanë thënë fitores presidenciale të Presidentit turk, Erdogan.

 

Ata mbajnë në duar flamuj të Kosovës, Shqipërisë dhe ata turq.

 

Ndryshe, Presidenti Erdogan që kohë më parë ka vizituar Prizrenin, ka një numër të përkrahësve në këtë qendër, sidomos tek komuniteti turk. /gazetaeprizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.