21-01-2022

Formohet nëndega e Nismës Socialdemokrate në Qëndresë (ish-Randobravë)

Nisma Socialdemokrate ka formon nëndegën në fshatin Qëndresë (ish-Randobravë).

Kryetari i degës së Prizrenit, njëherësh kandidat për deputet Zafir Berisha ka theksuar se edhe Anadrinia i ka thënë PO- programit socialdemokrat të NISMA-as.

“Jemi në prag të zgjedhjeve parlamentare, dhe ne po futemi në këtë garë më të fortë se kurrë më parë, e gjithë kjo falë mobilizimit të jashtëzakonshëm të strukturave të NISMA’s në Prizren dhe Kosovë. Andaj rreshtimi i qytetarëve të shumtë, përkrahë programit socialdemokrat të NISMA’s është garancë se NISMA Socialdemokrate do të jet faktorë determinues dhe përcaktuese e qeverisë së ardhshme”, thuhet në njoftimin për media.

 

Asnjë koment

Comments are closed.