25-06-2024

Foto: Ish-shkolla e vjetër në Kushnin e Kabash të Hasit

Prej kësaj shkolle, pavarësisht objektit të vjetër dhe kushteve të atëhershme dolën disa kuadro të dëshmuara./ Gazeta e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.