13-05-2021

FOTO: Monumenti kushtuar dëshmorëve nga Krusha e Madhe dhe Mazrreku në Pashtrik

Monumenti, në malet e Pashtrikut kushtuar ushtarëve të UÇK-së: Muhamet Malsori (prof), Hysni Duraku, Skënder Hameli (nga Mazreku i Hasit) I dhe pesë studentat. Hida, Ismet, Sinan, Isak, dhe Sedat Hoti.

Ata ranë në dhjetor të vitit 2018.

Monumenti ndodhe rrugës nga Planeja e Hasit për tek Memoriali kushtuar heronjve të Kombit, të rënë me 14 dhejtor 2018, tek vendi L’kenet mbi fshatrat  Kushnin e Lugishtë./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.