24-10-2021

Foto: Të rinjtë pranë thesarit të dijes në librarinë “Altera” në Prizren

Mjedise moderne në librarinë “Altera”, më të madhen në trojet shqiptare, që krijoi mundësi për lexuesit e rajonit të Prizrenit

May be an image of E brendshme

May be an image of këpucë dhe E brendshme

Asnjë koment

Comments are closed.