21-01-2022

Fusha takon gratë në Prizren: Gjithmonë krenare me punën tuaj

Ymran Fusha është kandidatja për deputetet nga Partia Demokratike e Kosovës.

Ajo sot ka takuar gratë e kësaj komune.

“Sot, gjatë shëtitjes në shesh, u takova me gratë që i ekspozojnë punimet e tyre dhe me këto të ardhura i mbajnë familjet. Gjithmonë krenare me punën e grave të popullit tone”, tha Fusha, shkruan Insajderi.

Fusha ma herët i ka vizituar edhe gratë e nëndegës 7 shtator në Kurillë.

Asnjë koment

Comments are closed.