18-06-2024

Genta gati për t’u bërë nuse në Turqi

Këngëtarja Genta Ismajli po e mendon seriozisht që të bëhet një nuse e denjë turke.

Ajo ka takuar shefin e kuzhinës turke, Burak Özdemir për të mësuar disa metoda të reja gatimi rreth recetës së famshme ‘Kunefes’.

Këtë e ka treguar me anë të një videoje në Instagram, ku gëzohet pasi mëson teknikën e re nga Buraku.

Prej disa kohësh, Genta është zhvendosur në Turqi ku po zhvillon karrierën e saj profesionale dhe po shijon lidhjen e dashurisë.

 

Së shpejti, pritet të kemi një martesë sepse partneri Hysen Usta i propozoi në Urën e Bosforit.

 

Asnjë koment

Comments are closed.