22-05-2024

“Gjëja më frymëzuese” që Dua Lipa pëlqen më shumë tek vajzat shqiptare

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa nuk nguron në asnjë moment të flasë për prejardhjen e saj shqiptare.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, këngëtarja ka folur për vajzat shqiptare dhe trendet e bukurisë që ndiqen në Shqipëri dhe Kosovë. Ajo tha se vetbesimi i vajzave shqiptare është veçoria që asaj i pëlqen më shumë.

“Nuk do të thosha domosdoshmërisht se ekziston një trend i bukurisë, por gjëja që më duket më frymëzuese tek gratë e Kosovës është vetëbesimi i tyre”, u përgjigj Dua Lipa.

Këngëtarja e viziton shpesh Shqipërinë dhe Kosovën, teksa në dy vitet e fundit ka kaluar pushimet në jug të vendit, duke u bërë dhe një promotore e Shqipërisë turistike.

Asnjë koment

Comments are closed.