28-09-2022

Gjendja e fundit rreth Covid 19

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:

Në 24 orët e fundit janë dhënë 6 doza të vaksinës kundër COVID-19

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.830.405 doza të vaksinës.

Deri më sot 823.674 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.

Deri më sot janë dhënë 103.145 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksinës kundër COVID-19.

Nga 267 testime, 52 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

Sot janë shëruar 15 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 225.384.

Në total numri i rasteve aktive është 250.

May be an image of text that says 'COVID19 BASHKE IA DALIM! Tẽ vaksinuar brenda 24 oreve 6 REPUBLIKA KOSOVES MINISTRIA SHENDETESISE Tẽ vaksinuar me njẽ doze 903.387 Doza tẽ administruara nẽ total 1.830.405 Te vaksinuar me dy doza PÉRDITESIMI FUNDIT 25 QERSHOR, 2022 Doza tẽ Testime brenda 24 oreve 823.674 /pérforcuese 267 103.145 Raste pozitive Vdekje 52 Pozitiviteti rasteve Tẽ sheruar 19.47% 15 Raste aktive 250'

 

Asnjë koment

Comments are closed.