22-01-2022

Hapet konkursi për Master e Doktoratë në UP

Është hapur konkursi në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” për pranimin e studentëve në studimet e master-it dhe doktoratës për vitin akademik 2019/20.

Në një njoftim drejtuar për media, nga UP u bë e ditur se në studimet postdiplomike-master, për ketë vit akademik, do të regjistrojë 2425 studentë, ndërkaq, në studimet e doktoratës do të pranojë 116 studentë.

Për të dy nivelet e studimeve afati për aplikim do jetë deri më 26 shtator.

Për të kuptuar më shumë rreth kushteve të aplikimit, klikoni në LINK.

Asnjë koment

Comments are closed.