04-10-2023

Haxhiu: Me hyrjen në fuqi të Ligjit për Byronë, do të shtohet pasuria e konfiskuar

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë të ditur se kjo ministri përmes Agjencisë, shumë vetura të konfiskuara i ka dhënë shfrytëzim për institucionet.
Haxhiu, thotë se me hyrjen në fuqi të Ligjit për Byronë dhe funksionalizmin e Byrosë, do të shtohet pasuria e konfiskuar, siç shton ajo, në rastet kur ajo nuk mund të justifikohet nga zyrtarët.
“Deri tani, Ministria e Drejtësisë përmes Agjencisë, shumë vetura të konfiskuara i ka dhënë në shfrytëzim për institucionet. Me hyrjen në fuqi të Ligjit për Byronë dhe funksionalizimin e Byrosë, do të shtohet pasuria e konfiskuar (në rastet kur ajo nuk mund të justifikohet nga zyrtarët)”, ka shkruar Haxhiu në Facebook.

 

Asnjë koment

Comments are closed.